HOMESERVICE

Vi söker ombud

RHM i Hållnäs AB söker nu ombud som kan identifiera sig med att utföra de tjänster som vi beskriver nedan. Vi på RHM kallar detta för "RHM Home service". Allt som rör renoveringssituationen i ett hem är intressant. Utifrån din bakgrund, dina kunskaper och ditt geografiska område kan du med RHM som leverantör, inspiratör och stöd utveckla ditt befintliga företag eller starta ditt företag via detta koncept. RHM tror att du man eller kvinna är i övre medelåldern besitter den livserfarenhet och de värderingar som vi på RHM tror är nyckeln till fungerande verksamhet. Ditt befintliga eller blivande företag skall drivas av möjligheten och den egna viljan att lyckas, samt att lämna bra utförda jobb och nöjda kunder efter sig.
RHM:s viktigaste uppgift är att skapa goda och gynnsamma förutsättningar för våra ombud som i sin tur genererar produktion och omsättning i vår egen fabrik. Satsad tid och arbetsinsats skall göra skillnad! 


Vi kommer till dig!

RHM HOME SERVICE är för dig som har behov av hjälp eller har kommit så långt i livet att du kan unna dig den hjälpen.

Du kanske har en stressig tillvaro med mycket arbete, spar tid och använd den till att hand om dina barn, din familj eller andra intressen.

Vi på RHM vill bidra till att göra det möjligt att arbeta och bo både på landet och i staden.

Använd RHM Home service som ett verktyg för att genomföra dina projekt och till att förändra tillvaron.
Våra Home service representanter är certifierade av RHM för att garantera trygghet och korrekta avtal. Du skall kunna lita på en RHM Home service representant.

Home service ombuden finns lokalt där du bor och jobbar som egna företagare. RHM skapar plattformen för att göra detta möjligt och är därför intresserade av alla slags synpunkter bra som dåliga. Tveka inte att hör av dig till oss centralt.

 

Kontakta Homeservice:

Tel: 0293-135 55

Email: info@rhm.se